::my cute followers::


Thursday, July 28, 2011

harimau vs singa = ?

assalamualaikum,

hurm baru lepas menyaksikan perlawanan sengit antara 2 negara jiran sebeleh menyebelah...aku rase ni mmg tpoic hot utk sume blogger nk wat post.....agaknyerlah ....mengikut kepada pemerhatian aku player kita (aku bahasakan kiter tu sbg malasyia eh) sudah bermain bersungguh-sungguh dan bermati-matian...tp belum cukup gigih...


urm cm ner tu..x ke agk berbelit2 ayat die...hahahha...tp macam tu la maksudnyer..tp aku ttp memberikan tabik hormat pada mereka.

 




...yelah kan bukan senangkan...nak wat cm ner bukan rezeki kita malam ni...walau aku kecewa sebenarnya ngeh3x....tp sebagai rakyat malaysia sokongan ttp diberikan walau kalah...ye lah...kalau d ingat kembali mase kita zaman sekolah..mak n abah kita mesti megharapkan kejayaan kita mase musim peperiksaan tetapi seringkali saja kita gagal memenuhi hasrat mereka..namun mereka ttp sabar dan memberikan sokongan walau beribu dihabiskan utk kita...x pernah sekalipun mereka mencaci maki kita kan?....so aku ambil apa yg mak n abah aku ajarkan ni utk aku terima kekalahan harimau malaya mlm ni...hehehhehehhe...so teruskan perjuangan harimau malaya!!!!!



tinggalkanlah kenang-kenangan tuk sy eh...nak copy?..ader ke...kalu ader ok jew...

2 comments:

Cik Shiqa said...

wah adah, penuh semngat. shiqa pun tgok dengan penuh semnagat, walaupun kalah.. tp x pe bukan rezeki ( wlupn ad gak x puas ati.haha)

adah,

Selamat berpuasa...

bajukurung said...

shiqa..adah mmg suke tgk bole...hehehe..tp xla fanatik sgt..rasenye semua org setuju bukan rezeki kita mlm 2 tp sakit ati gak tuh...hahahhaha


play or stop

My Blog List

 

SuDuT BaJuKuRunG | Copyright © 2011
Designed by cik shiqa || | Template by Cik Shiqa