::my cute followers::


Tuesday, November 29, 2011

Kahwin @ sambung belajar ?

assalamualaikum , 

dgn nama Allah yg maha pemurah lagi maha mengasihani.......

ok shbt blogger sekalian,...kaifa haluka?...how r u ?...mei hau ma?( betul x ?)....aku alhamdulillah sihat di bawah lindungan Ilahi yang maha sempurna...

aku saat nie sedang menguruskan permohonan aku untuk sambung belajar ke peringkat sarjana dlm pendidikan... da lama da sebenarnye niat aku nk sambung belajar..alhamdulillah..kesempatan ni berada di depan mata aku sekarang... 


TAPI yang menjadi persoalan aku sekarang ialah mahu terus sambung belajar dolu atau kawen dolu...huhuhu....hihihi..gedik x?....ceh macam dah ada calon...eh banyak la calon nyer...samada mahu atau tidak....ok bukan la cam tue...samada serasi atau tidak...wat solat istikharah aku x nmpak jalan utk menerima lamaran tersebut...hurmmmmm...aku berserah pada Allah dgn keputusan yang aku buat..smge Allah merahmati keputusan aku ini..hohohoho...Alhamdulillah aku rasa aku da nampak da jalannya...uhuhu...sambung belajar....hurmmmm mudh nya Allah bagi aku jalan...tadi sebelum wat entry nie..aku x decide apa2 pun...tiba-tiba dalam aku menulis ini yang tertulis ----------->>>(samada serasi atau tidak...wat solat istikharah aku x nmpak jalan utk menerima lamaran tersebut...hurmmmmm...aku berserah pada Allah dgn keputusan yang aku buat..mge Allah merahmati keputusan aku)....Alhamdulillah..

 
okey....berbalik pada topic sambung belajar pula...aku pilih course MASTER OF EDUCATION (curiculum and instruction) okey ni aku bagi link untuk laman web post graduate bagi UTM skudai johor  ====cuba lihat di sini====== mana la tau kan ada yang mahu melanjutkan pelajaran di masa akan datang..boleh la rujuk di sini.....(^_^)


akhir kalam utk entry kali ini....aku mengaharapkan doa sahabat2 semua agar dipermudhkan segala urusan aku...samada my study or my future life....hurmmm....terima kasih semua...jumpa lagi....


tinggalkanlah kenang-kenangan utk sy...nak copy?...juz giveme a credit..hehehe

2 comments:

rafi said...

salam admin, bleh sy mtk ym or phone no kamu?

sy nk btnyakn tntg batu karang yg abah kamu hidapi, situasi abah sy mmg btl2 sme mcm abah kamu,

nk btnya gak psl kaedah kt durian tunggal melaka 2, mjadi ke x?

harap sgt2 dpt mbntu

rapieramzee@gmail.com
rapie_angah22@yahoo.com.my

Cik Shiqa said...

shiqa sokong apa jua yg terbaik utk adah.. sambung belajar itu kputusan yg sangat bagus :)...


pssstt....

shiqa dapt transfer kt cyberjya, jika ada jodoh, nnt shiqa dtg jb boleh la jumpe.hehe :)


play or stop

My Blog List

 

SuDuT BaJuKuRunG | Copyright © 2011
Designed by cik shiqa || | Template by Cik Shiqa