::my cute followers::


Tuesday, September 27, 2011

ucapan terima kasih tidak terhingga BUAT-------------> sila terus baca

assalamualaikum,

hye semua...lame x bertemu ek..hihihi..konon2 mcm bz giler jew kan...memang agak lama dah x update blog...naseb bek ade shbt blogger..._ CIK SHIQA _ yg tolong bg cantik blog neh..hahahaha...comei gile cik shiqa buat...tabik hormat kat die...so mmg entry ni nk citer pasal my blog new look....knp lame menyepi tu tolak tepi dolu k....

ni entry spesel thanxs 2 ~~CIK SHIQA~~ 

ni alamat die -------------------------------------> klik cni 

g ler jejalan kat c2 ek...pastuh b her follower k...


xtau cm ner nk wat as a thank 4 her selain dr entry neh, sms, email.....nk jumpe die jauh nun di sabah saner..huhuhuhu....CIK SHIQA...doa boleh x?.......(^_________________^)

Ya Allah kau permudahkanlah segala urusan Cik Shiqa pada hari2 yg akn mendatang...kau titipkan disetiap penjuru kehidupannya.. kebahagiaan yang tiada tolok bandingnya serta kau jadikanlah dia seindah wanita...Ya Allah kau berikanlah setiap nafasnya iman yang kental dan husnul khotimah...amin ya rabbal 
 a'lamin....


3 comments:

Cik Shiqa said...

hehehe malu lah.

tq adah... alhmdllah sebab adah suke..

tq jugak doakan untuk shiqa.. tq sangat....

kalau dapt jumpa pun best kan.hikhik insyaallah kalau ada jodoh n ada rezki leh jmpa hjg bulan depan ea..

bajukurung said...

mesti la suke...hihihi...i'allah..kalu de rezeki leh jumpe ek..ape2 hal..t shiqa msj or call adah tau...

Cik Shiqa said...

ok dear :)


play or stop

My Blog List

 

SuDuT BaJuKuRunG | Copyright © 2011
Designed by cik shiqa || | Template by Cik Shiqa